'Manchester City bereid om clubrecord te verpulveren in strijd om Kane'

Reacties

Manchester City zet alles op alles om deze zomer Harry Kane in te lijven. De Premier League-kampioen zou reeds een torenhoog bod hebben uitgebracht op de spits van Tottenham Hotspur.

'Manchester City bereid om clubrecord te verpulveren in strijd om Kane'
© Pro Shots

Volgens The Guardian gaat het om een bieding van minimaal honderd miljoen pond (117 miljoen euro). Naar verluidt is Manchester City ook bereid om spelers in de deal te betrekken. Kevin De Bruyne geldt tot nu toe als de duurste aankoop van Manchester City; voor 76 miljoen euro kwam de Belg in 2015 over van VfL Wolfsburg.

Voorlopig heeft Spurs echter geen enkele intentie om zijn clubtopscorer van de hand te doen, hoewel Kane zelf open lijkt te staan voor een transfer. Voorzitter Daniel Levy geldt bovendien als een keiharde onderhandelaar, waardoor het maar de vraag is of Pep Guardiola deze zomer zijn gewenste versterking kan begroeten.

Zo werd Harry Kane in 2020/21 Premier League-topscorer:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het contract van Kane met Tottenham Hotspur loopt pas in 2024 af. Momenteel is de WK-topscorer van 2018 actief op het EK, waar hij voorlopig nog geen potten kan breken.

In de jacht op EK-succes lijkt Harry Kane onmisbaar voor Engeland:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.