Management van PSV'er Guti in gesprek over terugkeer naar Mexico

Reacties

Erick Gutiérrez kan PSV na vijf jaar achter zich laten voor een terugkeer naar Mexico. Het management van de speler is in gesprek met Chivas Guadalajara over een transfer. Het vertrek van Guti zou PSV enkele miljoenen opleveren.

Management van PSV'er Guti in gesprek over terugkeer naar Mexico
© Pro Shots

In augustus 2022 verlengde Gutiérrez zijn contract bij PSV tot medio 2025, in de onderhandelingen voor die nieuwe verbintenis werd bedongen dat de middenvelder voor enkele miljoenen mag vertrekken. Van die optie maakt de Mexicaan mogelijk gebruik.

De eerste gesprekken met Chivas zijn inmiddels gevoerd. Voor Gutiérrez zou het een terugkeer naar Mexico betekenen, in 2018 nam PSV hem over van CF Pachuca. Bij die club kwam Gutiérrez tot bijna tweehonderd wedstrijden, voor PSV bleef de teller steken op 141. In Nederland won hij tweemaal de TOTO KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal.

Het nieuwe seizoen in Mexico staat op het punt van beginnen, Chivas speelt op 4 juli (Nederlandse tijd) tegen Club León. Vorig seizoen stond Chivas in de finale van de zogenoemde Clausura, waarin werd verloren van Tigres UANL.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.