Man Utd maakt Verón gelukkig met Van Gaal-miskoop Rojo

Reacties

Marcus Rojo keert terug naar Argentinië. Manchester United verhuurt de overbodige verdediger aan Estudiantes, waar voormalig speler van de club Juan Sebastián Verón de grote baas is.

Man Utd maakt Verón gelukkig met Van Gaal-miskoop Rojo
© Pro Shots

Verón slaagde er eerder al in om Javier Mascherano naar zijn club te halen en nu komt ook Rojo naar de huidige nummer twaalf van de Superliga. Voormalig verdediger Gabriel Milito is daar tegenwoordig de hoofdtrainer.

De overgang van Rojo naar Estudiantes kondigde zich al enige tijd aan. United had de 29-jarige verdediger reeds toestemming gegeven om naar zijn vaderland terug te keren, om de deal af te ronden. Het is niet bekend of Estudiantes een optie tot koop in het huurcontract heeft laten opnemen.

Rojo maakte in de zomer van 2014, na een sterk WK in Brazilië, voor twintig miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar United. Hij was toen een aankoop van Louis van Gaal. Een succesvolle samenwerking werd het niet tussen United en Rojo. De Argentijn speelde in vijfenhalf jaar tijd 122 wedstrijden voor de club, waarvan negen in het lopende seizoen. In Den Haag deed Rojo nog negentig minuten mee in de Europa League-wedstrijd tegen AZ.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.