Man Utd maakt Old Trafford-vuurdoop Ten Hag officieel

Reacties

Manchester United heeft een zesde wedstrijd toegevoegd aan het programma van de voorbereiding. Naast duels in Thailand, Australië en Noorwegen wordt er ook in eigen huis een oefenwedstrijd afgewerkt. Erik ten Hag beleeft op 31 juli tegen Rayo Vallecano zijn vuurdoop op Old Trafford.

Man Utd maakt Old Trafford-vuurdoop Ten Hag officieel
© Pro Shots

Eerder maakte Man Utd al het stevige oefenprogramma van de club bekend. Al in de voorbereiding maakt de selectie veel vlieguren. In Bangkok wordt op 12 juli gespeeld tegen Liverpool, waarna in Australië wedstrijden volgen tegen Melbourne Victory (15 juli), Crystal Palace (19 juli) en Aston Villa (23 juli). Een week later staan Ten Hag met zijn nieuwe werkgever tegenover Atlético Madrid in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen.

De clubleiding heeft ook gedacht aan de fans in eigen land. Met een thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano krijgen toeschouwers op Old Trafford de kans om het team van Ten Hag voor de start van het officiele seizoen in actie te zien. Een week na de wedstrijd tegen Rayo Vallecano gaat de Premier League van start.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.