Man Utd houdt clubman Solskjaer binnenboord

Reacties

Manchester United en Ole Gunnar Solskjaer hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. Het oude contract van de Noor liep tot volgend jaar door, inmiddels zijn er twee jaar aan vastgeplakt voor de manager.

Man Utd houdt clubman Solskjaer binnenboord
© Pro Shots

Solskjaer staat sinds eind 2018 voor de groep van Manchester United, hij volgde José Mourinho op in december. Inmiddels is hij de langstzittende manager van Manchester United sinds Sir Alex Ferguson stopte bij de club. David Moyes, Louis van Gaal en Mourinho hielden het niet lang vol op Old Trafford.

Met dit nieuwe contract, tot medio 2024 met een optie voor nog een jaar, onderstreept Solskjaer de ambities van de club. 'We hebben een elftal met een goede balans opgebouwd, met spelers die hongerig zijn en successen willen boeken', stelt de coach op de clubwebsite. 'We zijn klaar voor de volgende stap. Manchester United wil de grootste prijzen willen en daar streven we naar.'

Solskjaer wacht nog op zijn eerste prijs sinds hij manager werd van Manchester United, vorig seizoen werd hij tweede in de Premier League achter kampioen en stadgenoot Manchester City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.