'Man Utd frustreert Southampton met jacht op technisch directeur'

Reacties

Jason Wilcox moet de nieuwe technisch directeur worden van Manchester United. Sky Sports weet dat de club van manager Erik ten Hag bij Southampton heeft aangeklopt om de Engelsman over te nemen. The Saints zijn gefrustreerd door de gang van zaken.

'Man Utd frustreert Southampton met jacht op technisch directeur'
© Pro Shots

Wilcox heeft enkele dagen geleden binnen Southampton kenbaar gemaakt te willen vertrekken. Dat heeft alles te maken met de interesse van United in de oud-aanvaller, die volgens verschillende bronnen vanuit Manchester het aanbod heeft gekregen om technisch directeur te worden op Old Trafford. United heeft een bod uitgebracht om Wilcox over te nemen.

The Red Devils denken met de aanbieding de ontsnappingsclausule van de beleidsbepaler te hebben geactiveerd, maar Southampton spreekt dat tegen. Southampton is als nummer vier van het Championship volop in de race voor promotie en baalt ervan dat de zaak nu is gaan spelen, in een cruciale fase van het seizoen. The Saints zouden dreigen om Wilcox aan een voorwaarde in zijn contract te houden die inhoudt dat hij pas na een afkoelingsperiode van een jaar voor een andere Engelse club mag gaan werken.

Wilcox werkte bij Manchester City nauw samen met Omar Berrada, die in januari als algemeen directeur werd aangesteld bij United. De 52-jarige Wilcox werkte elf jaar bij The Citizens en werd daar uiteindelijk directeur jeugdopleiding. Het aanstellen van de Engelsman moet onderdeel worden van de hervormingen die bij United achter de schermen worden doorgevoerd als gevolg van de overname door Sir Jim Ratfcliffe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.