Man City of Inter: odd van 100.00 voor winst van jouw favoriet!

ADVERTORIAL – Het is het weekend van het grote slotstuk van het Europese voetbalseizoen. Manchester City en Internazionale treffen elkaar zaterdagavond in de Champions League-finale. Wie trekt aan het langste eind? Unibet pakt uit met een speciale welkomstactie!

Man City of Inter: odd van 100.00 voor winst van jouw favoriet!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Internazionale
Internazionale

Nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie is het aan de speler om een keuze te maken tussen Manchester City en Internazionale. Welk team gaat de Champions League winnen? De odd voor Champions League-winst van het gekozen team wordt verhoogd naar 100.00. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie Unibet

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de City - Inter boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op City of Inter wint de competitie.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

Voor Manchester City staat deze Champions League-finale in het teken van de kans om de treble te voltooien. Het team van Pep Guardiola kan zo in de voetsporen treden van het Manchester United van Sir Alex Ferguson. United is de enige Engelse club tot nu toe die de treble wist te winnen, dat gebeurde in het seizoen 1998/99. The Citizens waren in eigen land dit seizoen simpelweg een maatje te groot voor de rest. Na Premier League-winst werd vorige week op Wembley ten koste van Manchester United de FA Cup gewonnen. Sluiten Erling Haaland, Kevin De Bruyne en hun collega's het seizoen af met Champions League-winst?

City moet afrekenen met Inter, dat verrassend de finale heeft gehaald. De topclub werd in de titelstrijd in de Serie A overklast door kampioen Napoli, maar groeide op het Europese podium in het toernooi. De club van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries schakelde in de knock-outfase achtereenvolgens FC Porto, Benfica en AC Milan uit. Inter heeft de oudste selectie van de Serie A en bulkt van de ervaring. Betaalt dat zich uit in deze finale? De Nerazzurri wonnen dit seizoen al de Coppa Italia.

Geniet met extra spanning van de Champions League-finale door mee te spelen bij Unibet! Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's