Man City heeft 'een van beste spelers ter wereld' voor veel geld binnen

Reacties

Manchester City heeft zich versterkt met Matheus Nunes. De middenvelder weigerde afgelopen week te trainen bij Wolverhampton Wanderers om een transfer te forceren. Daarin is hij geslaagd.

Man City heeft 'een van beste spelers ter wereld' voor veel geld binnen
© Pro Shots

City heeft de transfer vrijdagochtend bekendgemaakt. De 25-jarige Portugees heeft een contract getekend tot de zomer van 2028. Volgens diverse Engelse media is met de deal een bedrag van 62 miljoen euro gemoeid. Na verdediger Josko Gvardiol, middenvelder Mateo Kovacic en aanvaller Jeremy Doku is Nunes de vierde zomeraankoop.

Wolves heeft volgens Engelse media ook een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. Daarnaast bewandelde Tommy Doyle de omgekeerde weg. De 21-jarige middenvelder kwam op huurbasis over van City, met optie tot koop. De Engelse jeugdinternational moet op Molineux de vervanger van Nunes worden. 

Nunes komt uit de jeugd van het Portugese Ericeirense en kwam via Estoril en Sporting Portugal in 2022 bij Wolverhampton terecht. De Engelse club betaalde destijds al 45 miljoen euro voor de creatieve middenvelder, die op vele posities uit de voeten kan. Pep Guardiola noemde hem vorig jaar al eens 'een van de beste spelers ter wereld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.