Malmö-aanwinst mist eigen bruiloft door transfer

Reacties
Malmö-aanwinst mist eigen bruiloft door transfer
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor Mohamed Buya Turay was de tweede helft van juli meer dan hectisch. De 27-jarige spits uit Sierra Leone heeft bevestigd dat hij zijn eigen bruiloft heeft moeten laten schieten vanwege zijn overstap naar Malmö FF.

Buya Turay stond sinds april 2021 in China onder contract bij Henan Songshan Longmen en kreeg onlangs de kans om naar Zweden te vertrekken. Malmö wilde de aanvaller graag aantrekken, maar stelde daarbij wel de eis dat hij snel zou aansluiten. De Zweedse competitie is in volle gang en de topclub is verwikkeld in een zinderende titelstrijd. Het verschil tussen koploper Djurgardens IF en Mjällby AIF is na zestien speelrondes maar zeven punten. Malmö staat nu vijfde.

De transfer van Buya Turay werd door Malmö bevestigd op 22 juli en de aankoop moest een dag van tevoren al ter plaatste zijn. Dat terwijl zijn bruiloft in Sierra Leone op 21 juli gepland stond. De trouwerij kon niet verplaatst worden en Buya Turay liet zich tijdens de ceremonie vertegenwoordigen door zijn broer. Onderstaande trouwfoto's zijn eerder gemaakt, zo heeft de speler bevestigd, omdat hij op de dag van zijn bruiloft al in Zweden was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Buya Turay debuteerde overigens afgelopen donderdag pas voor Malmö. In de voorronde van de Europa League viel hij tegen het Luxemburgse Düdelingen vlak voor tijd in.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.