'Malen mag niet weg van Borussia Dortmund'

Reacties

Donyell Malen lijkt ook komend halfjaar voor Borussia Dortmund uit te komen. Volgens Duitse berichtgeving wil Dortmund de Nederlander niet laten gaan, hoewel hij zelf wel openstaat voor een nieuw avontuur.

'Malen mag niet weg van Borussia Dortmund'
© Pro Shots

Volgens het Duitse BILD heeft Malen zelf wel oren naar een transfer, maar wil Dortmund hem deze winter niet laten gaan. Door de komst van Jadon Sancho, die is gehuurd van Manchester United, is de basisplaats van Malen in het gedrang gekomen. Maar Dortmund heeft nog altijd een belangrijke rol voor de aanvaller voor ogen, waardoor hij niet mag vertrekken. Daarnaast liggen er ook geen concrete aanbiedingen.

Dortmund heeft nog belangrijke doelen te behalen. Zo staat het momenteel op de vijfde plek in de Bundesliga, maar hoopt het bij de eerste vier te eindigen, wat recht geeft op deelname aan de Champions League volgend seizoen. Daarnaast is Dortmund dit seizoen ook nog actief in het miljardenbal. Malen neemt het 20 februari met Dortmund op tegen zijn oude club PSV in de achtste finale.

Malen was dit seizoen in zestien competitiewedstrijden goed voor vijf treffers en heeft nog een contract tot medio 2026 in Duitsland. De aanvaller hoopt op de radar te blijven van bondscoach Ronald Koeman, zodat hij aankomende zomer met het Nederlands elftal mee kan naar het EK.

Spelersprofiel

D. Malen


Geboortedatum:
19 januari 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Wieringen
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Borussia Dortmund
Nationaal team:
Nederland
Nationaal team:
Netherlands Under 23
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.