Málaga wil Pellegrini in januari herenigen met Granero

Hoewel de transferwindow net is gesloten, blikt Málaga intussen al vooruit naar januari. De ambitieuze club uit Andalusië spendeerde afgelopen zomer een slordige zestig miljoen euro aan rekruten.

Málaga wil Pellegrini in januari herenigen met Granero

Trainer Manuel Pellegrini heeft voor de komende transferperiode zijn zinnen gezet op Esteban Granero, zo meldt AS. Bij Real Madrid komt de 24-jarige middenvelder nauwelijks aan spelen door het grote aantal concurrenten voor de controlerende posities. Die is dit seizoen toegenomen met Nuri Sahin, terwijl ook linksback Fábio Coentrão heeft bewezen als verdedigende middenvelder uitstekend te renderen.

De eventuele tussentijdse overstap van Granero naar Málaga betekent voor Pellegrini opnieuw een hereniging met een protegé. Met de in januari vastgelegde Martín Demichelis had de Chileense coach al samengewerkt bij River Plate.

Ook Ruud van Nistelrooy (Real Madrid) en Santi Cazorla (Villarreal) had Pellegrini in het recente verleden al onder zijn hoede. In het seizoen 2009/10 speelde Granero 31 competitieduels voor De Koninklijke onder Pellegrini.

Bij Málaga zou deze een meer creatieve rol op het middenveld moeten bekleden. Apoño is momenteel de enige echte optie. Enzo Maresca is vanwege zijn fysieke gesteldheid niet in staat om wekelijks de negentig minuten vol te maken.

Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's