Málaga wil contract van spoorloze Quincy ontbinden

Quincy Owusu-Abeyie lijkt zijn langste tijd bij Málaga te hebben gehad. De Spaanse club laat naar alle waarschijnlijkheid het contract van het probleemkind ontbinden.

Málaga wil contract van spoorloze Quincy ontbinden

De voormalig Nederlands jeugdinternational is al meer dan een week niet op de club gezien, terwijl de speler eveneens niet reageert op telefoontjes van ploeggenoten en bestuursleden.

De problemen startten twee weken terug toen Quincy verschillende keren te laat op de club arriveerde voor de training. Trainer Mario Pellegrini was klaar met de situatie, nam de buitenspeler afgelopen weekeinde niet op in de wedstrijdselectie en verbande Quincy al naar de beloftenploeg.

Sindsdien is de speler spoorloos. In de Spaanse media wordt nu de verwachting uitgesproken dat de club het contract van de speler wil laten ontbinden, zonder dat deze maar een cent te zien krijgt.

Quincy Owusu-Abeyie speelde enkele jaren geleden als speler van de Ajax-beloftenploeg een uitstekend EK met Jong Oranje en kwam daarna uit voor achtereenvolgens Arsenal, Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Al Sadd en Málaga. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's