Málaga-preses fileert 'liegende' coach na uitlekken naaktbeelden

Reacties

Clubeigenaar Abdullah AL Thani heeft met een opvallend statement gereageerd op de schorsing voor coach Víctor Sánchez. De baas van Málaga roept de trainer via Twitter op eerlijk te zijn.

Málaga-preses fileert 'liegende' coach na uitlekken naaktbeelden
© Pro Shots

Sánchez (foto) kwam dinsdag in opspraak vanwege een uitgelekte video. Op de beelden liet de 43-jarige Spanjaard zijn edele delen zien. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat het filmpje zou uitlekken. Sánchez werd ermee afgeperst en besloot dat in een statement aan te geven. De trainer werd als gevolg van de ophef rond de beelden door Málaga geschorst, in afwachting van het afronden van het interne onderzoek.

Al Thani heeft minder geduld en deed via Twitter in slecht Engels al een oproep aan de coach. Vrij vertaald zei de sjeik het volgende: 'Wie is degene die altijd liegt? Hij is als een engel, iemand die nooit fouten maakt. Hij geeft ook nooit fouten toe. Vertel nou eens de waarheid. Denk je dat het helpt als je altijd liegt? Wees sterk en zeg dat je een fout hebt gemaakt.'

Het is dit seizoen een puinhoop bij Málaga. De financiële problemen zijn groot en de club bungelt in de Segunda División boven de degradatiezone. Málaga, in het seizoen 2011/12 mede door de financiële impulsen van de sjeik nog de nummer vier van Spanje, staat zestiende op het tweede niveau. De geldkraan is al een tijdje behoorlijk dichtgedraaid door Al Thani.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.