Malacia gewisseld na fout: 'Maar hij mag daar ook niet aangespeeld worden'

Reacties

Tyrell Malacia ging donderdagavond knullig in de fout in de wedstrijd van Omonia Nicosia tegen zijn Manchester United. Zijn balverlies gaf de Cyprioten een vrij veld om te counteren en spits Karim Ansarifard scoorde. BT Sports-analisten Paul Scholes en Owen Hargreaves waren in de rust niet mals voor United en gaven niet alleen de Nederlander de schuld.

Malacia gewisseld na fout: 'Maar hij mag daar ook niet aangespeeld worden'
© Pro Shots
Omonia Nicosia
Omonia Nicosia
2 - 3
Manchester United
Manchester United

Hargreaves kan er met zijn hoofd niet bij hoe de ploeg van Erik ten Hag zo'n doelpunt om de oren kon krijgen: 'Het wordt nog erger omdat het Manchester United was dat de vrije trap nam. Jadon Sancho moet iets beters met de bal verzinnen, maar Tyrell Malacia wordt geklopt. En daar mag je niet geklopt worden. Uit je eigen spelhervatting, dat mag niet gebeuren. Ik weet zeker dat Ten Hag nu teleurgesteld is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Scholes viel hem bij, en had nog een compliment over voor de spits van de thuisploeg: 'De organisatie klopte ook niet. Het was een slecht idee om de bal terug te spelen op Malacia, die stond daar alleen en toonde niet de techniek om dat op te lossen. Maar laten we ook Ansarifard credits geven, hij maakt het geweldig af.'

Ten Hag greep in de rust in en wisselde Malacia voor Luke Shaw. Ook Sancho, de andere voornaamste zondebok, bleef in de kleedkamer achter. Voor hem kwam Marcus Rashford. Malacia werd zondag tegen Manchester City ook in de rust vervangen door Ten Hag.

UEFA Europa League

Stand Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.