Maher baalt: 'Ben goed bezig, maar heb dit te accepteren'

Reacties

Adam Maher zat zich te verbijten tijdens de 1-0 overwinning van zijn club op ADO Den Haag. De middenvelder van PSV excelleerde de laatste weken bij afwezigheid van Georginio Wijnaldum, maar moest zaterdagavond plaatsnemen op de bank.

Maher baalt: 'Ben goed bezig, maar heb dit te accepteren'

'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar dit hoort bij topsport', zegt Maher tegenover Voetbal International. 'Ik ben goed bezig, maar heb dit wel te accepteren.'

'Maar de trainer heeft mij duidelijk gemaakt dat dit geen passeren, maar rouleren is', vervolgt de technisch begaafde middenvelder. 'Het is pijnlijk, maar ik blijf keihard knokken. We spelen nog genoeg wedstrijden.'

Maher was het slachtoffer van de terugkeer van Wijnaldum. De van een knieblessure herstelde aanvoerder maakte in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag zijn rentree in de basisopstelling. En dat terwijl de trefzeker Maher zo belangrijk was tegen Excelsior (3-0, 1 doelpunt), AZ (3-0, 2 doelpunten) en FC Utrecht (5-1, 1 doelpunt).

In Eindhoven bleef de voormalige middenvelder van AZ de hele wedstrijd op de reservebank. Maher is na Memphis Depay de meest trefzekere speler van PSV. Maher staat op zes seizoentreffers, één minder dan aanvaller Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.