Maduro en Messaoud door, exit Eagles-beul Ferencváros

Reacties

Hedwiges Maduro en Ali Messaoud hebben zich met respectievelijk PAOK Saloniki en FC Vaduz geplaatst voor de derde voorronde van de Europa League.

Maduro en Messaoud door, exit Eagles-beul Ferencváros

PAOK Saloniki - Lokomotiv Zagreb 6-0 (1-2)
Met Maduro (foto) op de bank heeft PAOK Saloniki in eigen huis orde op zaken gesteld. Na de nederlaag in Zagreb maakten de Grieken in de return korte metten met Lokomotiv. In het eerste kwartier zorgden Lucas, Robert Mak en Dimitros Pelkas voor een 3-0 tussenstand. Na ruim een half uur zette Stelio Kitsiou de marge zelfs op vier. Na de rust, met Maduro binnen de lijnen, liep de Griekse topclub uit naar 6-0 dankzij een eigen doelpunt van Tomislav Mrcela en de tweede goal van Mak.

Nomme Kalju - FC Vaduz 0-2 (1-3)
Zonder Messaoud in de basis heeft Vaduz zich geplaatst voor de derde voorronde van de Europa League. De voormalige middenvelder van Willem II debuteerde vorige week, maar bleef tijdens de return de hele wedstrijd op de bank. Na de 3-1 zege in eigen huis tegen Nomme Kulju, was Vaduz dit keer met 2-0 te sterk dankzij de doelpunten van Mauro Caballero en Naser Aliji.

Zeljeznicar - Ferencváros 2-0 (1-0)
Het Europese seizoen van Go Ahead Eagles-beul Ferencváros is ten einde. In de tweede voorronde van de Europa League was Zeljeznicar over twee wedstrijden de beste. Zowel in de heenwedstrijd als in de return ging de Hongaars topclub, in de vorige ronde nog een maatje te groot voor de club uit Deventer, onderuit. In Sarajevo schoten Zoran Kokot en Ognjen Djelmic hun ploeg naar de vogende ronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.