Maaskant na ondertekenen contract direct aan de slag

De aanstelling van Robert Maaskant (44) als trainer van Dinamo Minsk is rond. De 44-jarige coach zette zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar, zo bevestigt de Wit-Russische club.

Maaskant na ondertekenen contract direct aan de slag

De voormalige coach van onder meer RBC Roosendaal, NAC Breda en FC Groningen leidde vrijdag direct al de training bij zijn nieuwe club, waar hij de opvolger is van Oleg Protasov.

Voor Maaskant is het niet zijn eerste buitenlandse avontuur. De Schiedammer, die afgelopen seizoen met Groningen als zevende eindigde, werkte in 2010 in Polen bij Wisla Kraków.

Dinamo Minsk heeft de laatste jaren de nodige trainers versleten. Sinds 2009 had de nummer vijf van Wit-Rusland zes coaches, van wie de laatste - Protasov - het een jaar heeft volgehouden.

In Wit-Rusland is de competitie momenteel in volle gang. Dinamo Minsk bezet na elf speelronden de vijfde plaats met zeventien punten. Zaterdag kan Maaskant al direct aan de bak. Dan is nummer twee BATE Borisov, dat drie punten meer heeft, de tegenstander in eigen stadion.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen