Maaskant biedt ontslag aan bij NAC Breda

Reacties

Robert Maaskant heeft na de degradatie van NAC Breda aangekondigd zijn ontslag aan te bieden. Overigens loopt het contract van de trainer sowieso over een paar weken af.

Maaskant biedt ontslag aan bij NAC Breda

'Ik trek mijn consequenties hieruit en neem mijn verantwoordelijkheid. Ik ga mijn ontslag aanbieden bij het bestuur', aldus Maaskant tegen FOX Sports na de 1-2 thuisnederlaag tegen Roda JC, waardoor NAC voor het eerst sinds 1999 naar de Jupiler League afdaalde.

'Dit verhaal is mijn verantwoordelijkheid en daarom moet ik dit doen. Ik loop niet weg voor consequenties', verklaarde Maaskant zijn beslissing op te stappen. De trainer werd dit seizoen tussentijds aangesteld bij NAC als opvolger van Eric Hellemons, die het stokje op zijn beurt van Nebojsa Gudelj had overgenomen.

'Het is stil in de kleedkamer', schetste Maaskant de situatie na degradatie. 'Spelers zijn aan het huilen. Iedereen zit er vreselijk doorheen. Dit zorgt voor heel veel onzekerheid, voor de hele club. Er zijn jongens met wie we graag verder wilden. Voor een aantal is dat nu volstrekt onmogelijk geworden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.