Lyon houdt slag om de arm over toekomst Memphis

Reacties

Olympique Lyon rekent op een langer verblijf van Memphis Depay. De kersverse technisch directeur Juninho wil echter niet het achterste van zijn tong laten zien over de toekomst van Oranje-international.

Lyon houdt slag om de arm over toekomst Memphis

Lyon presenteerde dinsdag naast trainer Sylvinho ook Juninho als nieuwe technisch directeur. Een van de onderwerpen die op zijn bordje ligt is de toekomst van Memphis. De Oranje-international heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de Franse club niet zijn eindstation is. Zijn Instagram-post – hij liep richting een vliegtuig met de quote Merci Lyon – voedde de speculaties over een afscheid.

Zijn contract loopt tot medio 2021. Een transfer is (nog) niet aan de orde, zo stelde Juninho. 'De trainer zal bepalen of hij blijft, maar ik zou hem graag hier houden', zei de Braziliaan over Memphis. 'Hij scoort en geeft assists. Hij is nog te jong om een leider te zijn, maar hij kan technisch wel leidend zijn. Ik zie nog ruimte voor verbetering.'

'Hij is een ster, een belangrijke speler. We rekenen op hem, maar we zeggen jullie niet alles', hield Juninho tegenover de media toch ruimte voor speculaties over een transfer. 

'Real Madrid is zijn droomclub, maar Klopp en Liverpool passen goed bij Memphis'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.