Luuk de Jong bevindt zich weer midden in spitsencircus

Reacties

Het is een roerig eerste seizoen voor Luuk de Jong als spits van Sevilla. Het is een komen en gaan van concurrenten, in deze januarimaand wil Sevilla mogelijk nog een keer toeslaan op de transfermarkt.

Luuk de Jong bevindt zich weer midden in spitsencircus
© Pro Shots

De Jong begon het seizoen met onder anderen Munas Dabbur en Javier Hernández als concurrenten, zij zijn inmiddels vertrokken naar respectievelijk 1899 Hoffenheim en Los Angeles Galaxy. Met Youssef En-Nesyri voegde Sevilla toch weer een spits toe aan zijn stal, maar mogelijk blijft het daar niet bij.

Spaanse en Engelse media melden dat Sevilla serieus geïnteresseerd is in Rangers FC-spits Alfredo Morelos. De Colombiaan, dit seizoen tweemaal trefzeker tegen Feyenoord in de groepsfase van de Europa League, moet deze maand nog overgehaald worden om naar Spanje te vertrekken. Volgens media in Spanje heeft Morelos zelf wel trek in een avontuur in Andalusië, maar Rangers zal de doelpuntenmachine niet zomaar laten gaan.

Eerder gaf het bestuur van de Schotse club al aan dat Morelos niet mocht vertrekken, al werd er vijftig miljoen euro geboden. Sky Sports denkt echter dat dit grootspraak is en dat als Sevilla met serieuze bedragen komt, de club alsnog overstag kan gaan. Morelos speelt sinds 2017 in Glasgow, hij maakte 76 goals in 126 optredens voor Rangers.

De Jong maakte sinds zijn transfer naar Spanje vier goals voor Sevilla, afgelopen weekend was hij nog trefzeker tegen Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. de Jong
Meer over L. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.