Lukoki zet zijn zinnen op terugkeer naar de Eredivisie

Reacties

Jody Lukoki hoopt in de komende weken een nieuwe club te vinden. De aanvaller heeft zich bij Ludogorets niet in de basis gespeeld en staat open voor een terugkeer naar de Eredivisie.

Lukoki zet zijn zinnen op terugkeer naar de Eredivisie

De 23-jarige Lukoki startte in de Bulgaarse competitie slechts drie keer in de basis en betrad zeventien keer als invaller het veld. Met het oog op zijn ontwikkeling zou een transfer dan ook een logisch vervolg zijn. 'Ik hoop dat het tot een al dan niet tijdelijk vertrek komt', vertelt Lukoki, voor wie al wat voorzichtige belangstelling bestaat uit de Eredivisie, in gesprek met Voetbal International.

'Ik heb een jaar geleden bij Ludogorets getekend met de ambitie om hier te slagen en die ambitie heb ik nog steeds. Ik word ook goed behandeld door de club, maar ik wil gewoon elke week spelen. Dat weet de club ook. Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar een terugkeer naar Nederland, ook omdat ik mijn gezin enorm mis', vervolgt de rappe buitenspeler, die bij Ludogorets samenspeelt met de Nederlander Virgil Misidjan.

Ludogorets betaalde medio 2015 ongeveer een miljoen euro aan PEC Zwolle om Lukoki naar Bulgarije te halen. De vleugelspits genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax en kwam namens die clubs zelfs vier keer in actie in de Champions League. In 87 Eredivisie-duels scoorde Lukoki negen keer en was hij goed voor twaalf assists. Het contract van de voormalig jeugdinternational loopt bij Ludogorets door tot de zomer van 2018. (Roy van den Berghe)

Jody Lukoki dit seizoen in duel met Cristian Ansaldi van Zenit Sint-Petersburg in de voorronde van de Champions League.
Jody Lukoki dit seizoen in duel met Cristian Ansaldi van Zenit Sint-Petersburg in de voorronde van de Champions League.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.