Luis Enrique kiest voor Neymar: 'Hij zou me vermoorden'

Reacties

Barcelona-trainer Luis Enrique kan in de topper tegen Atlético Madrid gewoon beschikken over Neymar. De 23-jarige Braziliaan kampte deze week met pijntjes, maar is speelklaar voor de thuiswedstrijd van zaterdag (aftrap 16.00 uur).

Luis Enrique kiest voor Neymar: 'Hij zou me vermoorden'

Luis Enrique werd tijdens zijn persconferentie gevraagd of het niet verstandig was om zijn Braziliaanse sterspeler rust te gunnen. Neymar sukkelde de voorbije week namelijk met voetklachten. 'Het meest onverstandige zou zijn hem niet te laten spelen. Hij zou me namelijk vermoorden. Hij speelt zeker.' Ook linksback Jordi Alba is weer beschikbaar.

Luis Enrique wil niet spreken van een beslissende wedstrijd voor de titelstrijd in Spanje. Beide ploegen beschikken momenteel over 48 punten, maar koploper Barça heeft een duel minder gespeeld in Primera Division. 'Nee, want het zal spannend blijven in de top', zei de trainer van Barcelona.

Luis Enrique verloor als hoofdcoach van de Catalanen nog nooit van Atlético, hij won zelfs alle vijf de onderlinge ontmoetingen. 'Dat waren goede resultaten, maar Atlético blijft een stugge tegenstander. Zaterdag moeten we niet denken aan resultaten uit het verleden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.