Loodzwaar schema Liverpool laat zich voelen: ook Salah niet fit

Reacties

Mohamed Salah is de volgende Liverpool-speler die niet in actie komt tijdens de interlandperiode. De Egyptenaar heeft een enkelblessure en is niet fit genoeg om in actie te komen voor het nationale elftal. Dit meldt de voetbalbond van Egypte na enkele onderzoeken aan de enkel van Salah.

Loodzwaar schema Liverpool laat zich voelen: ook Salah niet fit
© Pro Shots

Salah is zeker niet de eerste speler van Liverpool die afhaakt bij zijn land. Andy Robertson laat de duels met Schotland schieten, Xherdan Shaqiri is er ook niet bij als Zwitserland in actie komt in november.

Sinds de strijd om de Afrika Cup, waarin Egypte in de achtste finale werd uitgeschakeld, kwam Salah niet meer in actie voor Egypte. Het land speelt deze maand tegen Kenia en de Comoren. Salah was afgelopen weekend nog trefzeker tijdens de belangrijke 3-1 overwinning op Manchester City.

Het is niet duidelijk of Salah na de interlandperiode weer inzetbaar is voor Liverpool. De koploper van de Premier League gaat op 23 november op bezoek bij Crystal Palace, wat het begin is weer van een loodzware periode. Met verplichtingen in de Premier League, Champions League, League Cup én het WK voor clubteams speelt Liverpool negen wedstrijden in 25 dagen tijd.

Nagenieten van Liverpool-City: 'Wat een krankzinnig hoog niveau'
Bekijk hier al onze video's
Meer Mohamed Salah
Meer over Mohamed Salah
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.