Logische uitverkiezing Klopp bezorgt Liverpool wéér een prijs

Reacties

Het zal niemand verbazen: Jürgen Klopp is uitgeroepen tot Manager van het Jaar in de Premier League. Daarmee wordt de Duitser beloond voor een seizoen waarin hij Liverpool na dertig jaar weer de landstitel bezorgde.

Logische uitverkiezing Klopp bezorgt Liverpool wéér een prijs
© Pro Shots

De andere genomineerden waren Brendan Rodgers (Leicester City), Frank Lampard (Chelsea) en Chris Wilder, die het zéér goed deed met promvendus Sheffield United. Maar eigenlijk was er niemand die twijfelde aan het feit dat kampioenenmaker Klopp de prijs in de wacht zou slepen. Dat is nu dus ook gebeurd. Eerder werd Klopp ook al door zijn collega's geëerd als beste trainer van het afgelopen seizoen: hij kreeg de Sir Alex Ferguson Trophy.

Klopp volgt nu het voorbeeld van Trent Alexander-Arnold, die vrijdag door de Premier League werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Eerder werd Liverpool-captain Jordan Henderson door de Engelse sportpers al benoemd tot Speler van het Jaar.

Overigens maken The Reds kans op nóg meer individuele prijzen. Henderson, Alexander-Arnold en Sadio Mané zijn nog genomineerd voor de Speler van het Jaar-award van de Premier League, net als Kevin De Bruyne (Manchester City), Nick Pope (keeper van Burnley), Danny Ings (Southampton) en Jamie Vardy (Leicester City).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.