Lodeiro klopt Blind als beste winteraankoop

Hij heeft nog geen minuut gespeeld in de Eredivisie, maar Nicolás Lodeiro wordt gezien als de beste aankoop van de afgelopen transferperiode. Ajax heeft er dus een goede speler bij, maar de Amsterdamse club liet ook een hooggewaardeerde speler vertrekken.

Lodeiro klopt Blind als beste winteraankoop

Op VI.nl stelden wij de afgelopen dagen de vraag welke club de beste wintertransfer heeft gedaan. Ajax kwam als winnaar uit de bus met het aantrekken van Lodeiro; 28 procent van de ruim dertigduizend stemmen ging naar de Uruguayaan. De aanvallende middenvelder hoopt zondag zijn debuut te maken in de Eredivisie.

Daley Blind heeft na zijn overgang op huurbasis van Ajax naar
FC Groningen al een goede indruk achter gelaten bij het voetbalpubliek. De verdediger wordt door 26 procent van de respondenten gezien als de beste winteraankoop. Ook VVV-Venlo en Willem II hebben goede zaken gedaan met het aantrekken van Gonzalo García (18 procent) en Stef Nijland (19 procent).

Minder onder indruk zijn de bezoekers van VI.nl van de transfer van Jeffrey Sarpong (van Ajax naar NEC) en Arnold Kruiswijk (van Anderlecht naar Roda JC). Beide huurlingen kregen respectievelijk zes en drie procent van de stemmen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen