'Locomotief' PSG sputtert met 'arrogante' Mbappé en 'spook' Wijnaldum

Reacties

Paris Saint-Germain ontsnapte bij FC Metz andermaal aan puntenverlies. De wedstrijd onderstreepte ook de problemen bij de Parijse sterrenformatie die maar niet wil stralen. Ook Georginio Wijnaldum heeft zijn draai (nog) niet gevonden.

'Locomotief' PSG sputtert met 'arrogante' Mbappé en 'spook' Wijnaldum
© Pro Shots
Metz
Metz
1 - 2
PSG
PSG

Na de ontsnapping tegen Olympique Lyon ging het tegen FC Metz wederom zeer moeizaam. De spanning bij PSG kwam er helemaal uit na de winnende treffer van Achraf Hakimi diep in de extra tijd. Kylian Mbappé toonde zich daarbij van zijn mindere kant met zijn opstootje met Metz-doelman Alexandre Oukidja.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het ontlokte Frédéric Antonetti een advies aan de aanvaller, die in de ogen van de Metz-trainer misplaatste arrogantie laat zien. 'Hij moet zich anders gedragen om geliefd te worden. Ik hou van deze speler, hij is heel goed. Maar hij zou er baat bij hebben om zich anders te gedragen, zich meer bescheiden op te stellen.'

Antonetti doet niet mee aan de verering van de Parijse sterrenclub. 'PSG is een zeer goede locomotief voor onze competitie, maar ik ben hier niet om trouw te zweren aan of selfies te maken met Neymar, Mbappé of Messi', zei de trainer, die daarbij met een beschuldigend vingertje wees naar de arbitrage. 'Ik betwist de kracht van PSG niet. Het waren twee overtredingen op ons die niet waren gefloten maar die wel waren afgefloten als die op PSG waren geweest.'

Bekijk hoe een onverwachte matchwinner PSG redt

Duidelijk is dat er voor PSG-trainer Mauricio Pochettino voldoende werk aan de winkel is om de locomotief op stoom te krijgen. Wijnaldum kon woensdag evenmin indruk maken. De Oranje-international 'vertolkte op fraaie wijze de rol van Belphégor', schreef Le Parisien weinig vleiend over de middenvelder. Belphégor is namelijk de naam van het spook van het Louvre, in een serie uit 1965. L'Equipe beoordeelde het optreden van Wijnaldum met een 3.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.