Liverpool willigt wens Van den Berg in: 'Blij dat het geregeld is'

Reacties

Sepp van den Berg wordt door Liverpool ook komend seizoen verhuurd aan Preston North End. De Engelse topclub liet de negentienjarige verdediger sinds februari ervaring opdoen in het Championship. Van den Berg maakte een goede indruk, waarna Preston een poging waagde om hem opnieuw te lenen.

Liverpool willigt wens Van den Berg in: 'Blij dat het geregeld is'
© Pro Shots

Van den Berg veroverde in de tweede seizoenshelft al snel een basisplaats bij Preston North End, dat als nummer dertien eindigde in het Championship. 'Na het seizoen heb ik aangegeven dat ik graag zou willen terugkeren en ik ben blij dat dit nu is geregeld', zei Van den Berg op de clubsite. 'Ik kijk ernaar uit om een vol seizoen te spelen.'

Manager Frankie McAvoy is dolblij dat hij opnieuw een beroep kan doen op Van den Berg. 'We zijn Liverpool dankbaar dat Sepp hier opnieuw mag komen spelen. Hij is een jonge jongen die hier veel kan leren. Hij past goed in de groep. Sepp kwam hier als centrale verdediger, maar speelde voornamelijk als rechtsback en rechtsmidden. Hij heeft het geweldig gedaan. Komend seizoen kijken we of hij ook speeltijd kan krijgen als centrale verdediger.'

Van den Berg verruilde in de zomer van 2019 PEC Zwolle voor Liverpool. De jonge verdediger kwam tot nu toe tot vier optredens in de hoofdmacht van The Reds. Hij ligt nog tot medio 2024 vast bij Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer S. van den Berg
Meer over S. van den Berg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.