Liverpool vreest nieuwe defensieve dreun

Reacties

Liverpool vreest voor een volgende domper in defensief opzicht. Joe Gomez is bij de Engelse nationale ploeg geblesseerd geraakt, en verschillende media melden dat het er slecht uit ziet. Het zou voor de Champions League-tegenstander van Ajax een nieuwe tik zijn.

Liverpool vreest nieuwe defensieve dreun
© Pro Shots

Het zit Liverpool in verdedigend opzicht namelijk bepaald niet mee. Zo liep Virgil van Dijk een maand geleden een loodzware knieblessure op, na een charge van Everton-keeper Jordan Pickford. Hij is inmiddels geopereerd, maar het is zeer de vraag of hij dit seizoen nog in actie komt. De vervanger van de Nederlander was (onder meer in het Champions League-duel bij Ajax) Fabinho, maar ook de Braziliaan raakte geblesseerd. Overigens zou hij na de interlandperiode weer langzaam kunnen gaan aansluiten.

Nu zit ook Gomez dus in de lappenmand. Afgelopen weekend vormde hij in de topper tegen Manchester City (1-1) nog het centrale duo met de inmiddels weer herstelde Joël Matip, maar op de training van de Engelse nationale ploeg is hij geblesseerd uitgevallen. Engelse media zoals Sky Sports hebben het over 'een mogelijk ernstige blessure'. De FA heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft op dit moment dus de beschikking over Matip en de veel minder ervaren Nat Phillips en Rhys Williams. De spoeling achterin wordt op deze manier dus behoorlijk dun. Sepp van den Berg (die zijn wedstrijden in de Onder-23 van Liverpool speelt) lijkt vooralsnog niet in de plannen voor te komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.