Liverpool komt met slecht nieuws over Henderson na operatie

Reacties

Jordan Henderson komt ook volgende maand niet in actie voor Liverpool. De middenvelder heeft een operatie ondergaan na zijn opgelopen liesblessure en staat voorlopig langs de kant.

Liverpool komt met slecht nieuws over Henderson na operatie
© Pro Shots

Liverpool maakt op de clubwebsite melding van de operatie, die voorspoedig is verlopen. Het betekent echter wel dat de revalidatieperiode langer wordt, Henderson kan pas na de interlandperiode in maart denken aan een rentree binnen de lijnen.

Eind maart begint de kwalificatieperiode voor het WK in Qatar, daarvoor kan manager Jürgen Klopp dus geen beroep doen op de sterkhouder. Voor Liverpool is dit weer een pechgeval in de ziekenboeg, de club mist spelers als Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip, Fabinho, Naby Keïta en Diogo Jota al voor een langere periode. Er was wel goed nieuws voor Van Dijk, die onlangs terugkeerde op het trainingsveld.

De regerend landskampioen is inmiddels afgegleden in de Premier League en staat buiten de topvijf. Liverpool verloor voor het eerst sinds 1923 vier thuiswedstrijden op rij in de Engelse competitie, maar in de Champions League was er wel goed nieuws. Een plek in de kwartfinale lonkt na een 0-2 zege op bezoek bij RB Leipzig. Door zijn blessure mist Henderson de returnwedstrijd tegen de Duitsers, ook mist hij sowieso de topper tegen Chelsea op 4 maart. Mogelijk is de middenvelder er weer bij als Liverpool tegenover Arsenal staat op 3 april. 

De komende vijf duels van Liverpool


Zo 28 feb. 2021

Do 4 mrt. 2021

Zo 7 mrt. 2021

Wo 10 mrt. 2021

Ma 15 mrt. 2021

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.