Liverpool is ook Hamann en Warnock kwijt

Naast Fernando Morientes hield Liverpool nog twee geblesseerde spelers over aan het duel met Everton van afgelopen zondag. Dietmar Hamann (foto) en Stephen Warnock kunnen waarschijnlijk ook drie weken niet in actie komen.

Liverpool is ook Hamann en Warnock kwijt

Hamann en Warnock moesten net als Morientes nog voor het rustsignaal geblesseerd van het veld tijdens de stevige derby. Warnock vertrok als eerste. De verdediger verstuikte zijn linkerenkel. Hamann volgde. De Duitse international verrekte een binnenband van zijn linkerknie en zal net als Warnock circa drie weken moeten toekijken.

Hamann en Warnock missen hierdoor zeker het eerstvolgende competitieduel met Bolton Wanderers op 9 april en zijn ook niet op tijd fit voor de eerste wedstrijd in de Champions League tegen Juventus, op Anfield.

Naast de duels met Liverpool moest Hamann ook een streep halen door zijn comeback bij de Duitse nationale ploeg. Bondscoach Jürgen Klinsmann riep de 58-voudig international op voor het oefenduel met Slovenië. Het was voor het eerst sinds EURO 2004 dat Hamann deel zou uitmaken van Die Mannschaft.

Bekijk hier al onze video's