Liverpool geeft signaal af: Henderson gewoon mee naar Duitsland

Reacties

Jordan Henderson is gewoon opgenomen in de trainingskampselectie van Liverpool. De middenvelder staat al sinds 2011 onder contract bij de Engelse club, maar kan naar Saoedi-Arabië verkassen.

Liverpool geeft signaal af: Henderson gewoon mee naar Duitsland
© Pro Shots

Clubicoon Steven Gerrard is inmiddels trainer van Al Ettifaq en hij ziet Henderson graag komen. Ze waren nog teamgenoten bij Liverpool en Henderson zou serieus overwegen om de stap naar het Midden-Oosten te maken. Naar verluidt kan hij het viervoudige verdienen in Saoedi-Arabië, vergeleken met zijn tot 2025 doorlopende contract bij Liverpool.

De interesse verandert echter niets aan de plannen van Liverpool. Henderson is gewoon opgeroepen om mee te gaan naar Duitsland, waar Liverpool een trainingskamp organiseert en twee oefenduels afwerkt. Virgil van Dijk en Cody Gakpo behoren ook tot de 32-koppige selectie die het gaat opnemen tegen Karlsruher SC en Greuther Fürth. Overigens is Fabinho niet opgenomen in de selectie, omdat hij in tegenstelling tot Henderson wel een transfer naar Saoedi-Arabië aan het afronden is. Al Ittihad heeft naar verluidt een akkoord bereikt met Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.