Linssen slaat zichzelf voor de kop na horrorscenario in Japan

Reacties

Het Japanse avontuur van Bryan Linssen is begonnen met een blessure en dat heeft de aanvaller aan zichzelf te danken. Dat sprak de ex-speler van onder andere Vitesse en Feyenoord zondagochtend uit.

Linssen slaat zichzelf voor de kop na horrorscenario in Japan
© Pro Shots

Linssen ruilde deze zomer Feyenoord in voor Urawa Red Diamonds uit Japan en tegen Paris Saint-Germain maakte hij zijn officieuze debuut. Dat debuut duurde slechts acht minuten, hij liep een hamstringblessure op. 'Dit is een horrorscenario', sprak Linssen uit in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

'Dit heb ik misschien wel aan mezelf te danken', is Linssen eerlijk. 'Met mijn ervaring had ik wijzer moeten zijn, maar ik wilde heel graag spelen. Dat had ik beter niet kunnen doen.'

Ondanks zijn blessure heeft Linssen de stad Tokio al een beetje kunnen ontdekken. 'Dit is echt een wereldstad. Je hebt hier zo'n groot kruispunt, daar lopen duizend mensen per keer overheen bij groen licht. Dat is gewoon niet te beschrijven.'

Linssen herstelt momenteel van zijn hamstringblessure, maar de doelen zijn duidelijk. Hoewel, niet helemaal. 'We willen de Champions League in. Volgens mij moeten we dan de beker winnen of bij de eerste twee of drie komen in de competitie. Ik weet het niet precies, ze hebben het me in het Japans uitgelegd', blikt Linssen lachend terug. Het is beter gesteld met het Japans van Linssen dan hij zelf denkt, want een plek in de topdrie van Japan is inderdaad voldoende voor Champions League-voetbal.

We spraken met Linssen voor zijn vertrek naar Japan

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.