Linssen dicht bij overgang naar ADO Den Haag

De kans is groot dat Edwin Linssen zich snel speler van ADO Den Haag mag noemen. Linssen was deze week op proef bij de Residentieclub en maakte een overtuigende indruk.

Linssen dicht bij overgang naar ADO Den Haag

Trainer John van den Brom heeft een positief signaal afgegeven aan de clubleiding, die dit weekend met de speler een akkoord hoopt te bereiken over een contract. 'Het is van beide kanten heel goed bevallen', zegt Linssen tegen Voetbal International.

'De trainer heeft me zojuist verteld dat hij me er graag bij wil hebben. En zelf ben ik perfect opgevangen door de spelers en de technische staf. Conditioneel heb ik nog een kleine achterstand, maar als het rond komt, ga ik er vanuit binnen twee weken wedstrijdfit te zijn.'

Linssen was transfervrij nadat zijn contract bij Roda JC onlangs in goed overleg werd ontbonden. In de afgelopen twee jaar kwam de middenvelder tot 36 optredens voor de Kerkraadse club, waarbij hij afgelopen seizoen sinds de winterstop op huurbasis uitkwam voor Fortuna Sittard. In totaal speelde Linssen 345 duels in het betaalde voetbal, waarin hij 25 keer trefzeker was. (Freek Jansen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen