'Lingard rondt opvallende transfer na het weekend af'

Reacties

Jesse Lingard vervolgt zijn carrière zeer waarschijnlijk in Zuid-Korea. De 31-jarige Engelsman arriveert na het weekend voor zijn medische keuring bij FC Seoul.

'Lingard rondt opvallende transfer na het weekend af'
© Pro Shots

Volgens diverse Engelse media heeft Lingard zijn keuze laten vallen op Seoul en is een samenwerking aanstaande. De Zuid-Koreaanse club heeft de middenvelder een tweejarig contract aangeboden en hoopt spoedig op groen licht. Dat zal afhangen van de medische keuring, die volgens onder meer de BBC voor aanstaande maandag gepland staat.

Lingard zat een half jaar zonder club nadat hij het vorige seizoen speelde voor Nottingham Forest. Hij hield de afgelopen periode zijn conditie op peil bij West Ham United en Al-Ettifaq. Laatstgenoemde club wilde Lingard ook inlijven, maar zover kwam het niet.

'Ik hoorde er een paar weken geleden over en dacht dat het niet realistisch was', zei Seoul-trainer Kim Gi-dong in lokale media. 'De directeur bevestigde het contact, maar zei ook dat er nog geen deal was. Als Lingard komt, zou dat natuurlijk geweldig zijn voor de K-League, omdat dan meer buitenlandse fans geïnteresseerd zijn in onze competitie. En omdat hij een tijdje niet heeft gespeeld, moeten we hem de tijd geven zich aan te passen en niet meteen impact verwachten.'

Lingard kan de transfer buiten de transferperiode afronden omdat hij clubloos is. Bovendien is daar de markt tot 8 maart geopend.

Spelersprofiel

J. Lingard


Geboortedatum:
15 december 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Warrington
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
62 kg
Huidige club:
FC Seoul
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.