Lijnders laat zijn tranen vloeien: 'Waar zou ik zijn zonder hem?'

Reacties

Pepijn Lijnders zit zondag voor het laatst op de bank bij Liverpool. Net als Jürgen Klopp trekt de assistent-trainer de deur op Anfield deze zomer achter zich dicht. Dat gaat gepaard met de nodige emoties.

Lijnders laat zijn tranen vloeien: 'Waar zou ik zijn zonder hem?'
© Video Liverpool
Liverpool
Liverpool
2 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Op het digitale thuis van Liverpool is een interview met Lijnders te zijn. Voor de camera wordt de nieuwe trainer van Red Bull Salzburg gevraagd wat Klopp voor hem betekent. 'Ik ben hem voor altijd dankbaar. Hij, uh...' Dan springen de tranen in zijn ogen. 'Waar zou ik zijn zonder hem?' vraagt Lijnders zich na een aantal seconden stilte af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Hij haalde me terug in deze rol. Onze vriendschap is groot, onze toewijding zelfs nog groter. Onze loyaliteit is massive', vervolgde Lijnders. 'Samen zijn we sterk, zou ik willen zeggen. De enige afspraak is dat hij er de komende jaren hoe dan ook is. Een vriendschap voor het leven? He means the world to me', sluit Lijnders af.

Het is nog niet bekend waar Klopp zijn loopbaan vervolgt. Duidelijk is dat de toekomst van Lijnders in Oostenrijk ligt. De 41-jarige oefenmeester zette deze week zijn handtekening onder een contract bij Red Bull Salzburg. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.