Lierse SK denkt aan Roda-verdediger Kah

Het Belgische Lierse SK is in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger uitgekomen bij Pa-Modou Kah. De 29-jarige Gambiaan met het Noorse paspoort staat nog een jaar onder contract bij Roda JC, maar kon daar vorig seizoen niet meer rekenen op een basisplaats.

Lierse SK denkt aan Roda-verdediger Kah

Tijdens de huidige voorbereiding krijgt Kah wel weer volop speelminuten van trainer Harm van Veldhoven. Roda blijft bereid mee te werken aan een vertrek van de mandekker.

Lierse meldde zich nog niet in Kerkrade, maar liet zich wel al informeren over Kah. De club kreeg onder meer een positief advies van MVV-trainer René Trost, die een verleden heeft als coach van Lierse en assistent van Roda. De Belgische club beraadt zich nu op een bod.

Kah vertelt in gesprek met Voetbal International de ontwikkelingen af te wachten. 'Lierse is een club met ambitie, ik heb begrepen dat ze iets moois willen opbouwen. Ik sta open voor een nieuwe uitdaging, maar heb nog niks gehoord. Zo lang dat zo blijft, richt ik me volledig op Roda', aldus Kah.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen