Licht valt uit in Stadium of Light

Het duel van Sunderland met Hull City is zaterdagmiddag stilgelegd. De stadionnaam werd enigszins geweld aangedaan, want het licht viel uit in het Stadium of Light.

Het duel werd door het uitgevallen licht in de 48ste minuut stilgelegd bij een 1-0 stand in het voordeel van de thuisploeg. Jermain Defoe maakte het enige doelpunt, tevens zijn honderdvijftigste in Premier League-verband.

Direct na het uitvallen van het licht ontstond er al hilariteit op de tribunes, waar fans met hun mobiele telefoons het stadion nog van een klein beetje licht voorzagen.

Scheidsrechter Lee Mason nam na vier minuten bedenktijd de spelers mee naar de catacomben. Binnen tien minuten werd het duel wel hervat. De Black Cats gaan in het restant van de tweede helft proberen de voorsprong over de streep te trekken.

Lees hier hoe het Sunderland na de hervatting verging.