Licht aan het einde van de tunnel voor Van Ginkel

Reacties

Marco van Ginkel heeft vrijdag een belangrijke stap gezet op weg naar een rentree. De 26-jarige middenvelder meldde zich op het trainingsveld van Chelsea.

Licht aan het einde van de tunnel voor Van Ginkel
© Pro Shots

'Na meer dan een jaar sta ik weer op het veld. Voor de meeste spelers is het normaal om buiten te trainen, maar ik had enkele keren een terugslag in mijn revalidatie', schrijft Van Ginkel op Instagram. 'Dat was heel frustrerend. Ik werk elke dag keihard. Ik ben er nog niet, maar ik kom steeds dichterbij.'

De achtvoudige international werkte zijn laatste officiële optreden op 6 mei 2018 af. In dienst van het al tot kampioen gekroonde PSV deed hij negentig minuten mee in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Groningen (0-0).

In de zomer die daarop volgde werd hij geopereerd aan de voorste kruisband van zijn rechterknie, waarna hij in de maanden daarna vertraging opliep in zijn herstel.

Het contract van Van Ginkel met Chelsea loopt in 2020 af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.