Salah maakt jonge fan blij, Lewandowski trots op krankzinnig record

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Salah maakt jonge fan blij, Lewandowski trots op krankzinnig record

• Na de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Southampton maakte Liverpool-aanvaller Mohamed Salah een jonge fan blij met zijn wedstrijdshirt. Het leverde tranen van vreugde op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Pogba of Milner? Dat is niet eens een vraag: Milner, hoe dan ook'
• Als je honderd voetballiefhebbers vraagt of ze liever Paul Pogba of James Milner in hun elftal zouden willen hebben, zou de overgrote meerderheid vermoedelijk voor de Franse wereldkampioen kiezen. Zo niet Graeme Souness, de ex-middenvelder van Liverpool. 'Ik zou wel liever tégen Pogba willen voetballen.'

'Het is duidelijk dat Eden bij de beste drie, vier spelers ter wereld hoort. Lionel, Cristiano, Neymar, Eden.'
• Chelsea-aanvaller Pedro geniet van het samenspelen met Eden Hazard, zo vertelt hij in een interview met The Mirror. Sterker nog: hij schaart de Belg tot de besten ter wereld. En hij kan het weten, want hij speelde bij Barcelona lang samen met Lionel Messi.

• Weet u nog wat u vandaag precies drie jaar geleden deed? Robert Lewandowski weet het in ieder geval nog goed, van zichzelf dan. Op 22 september 2015 trad hij met Bayern München thuis aan tegen VfL Wolfsburg, al begon de Poolse spits toen op de bank. Hij zag hoe Wolfsburg een 0-1 voorsprong nam, waarna hij mocht invallen. Het zou een historische avond worden, aangezien Lewandowski met een hattrick binnen drie minuten en vijf (!) goals binnen negen minuten allerlei records brak. Op Twitter denkt hij nog even terug aan die dag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Neymar is de Kim Kardashian van het voetbal. Dat hij in ieder geval niet de beste is, hebben we tijdens het WK allemaal gezien.'
•  Joey Barton is nooit te beroerd om een gepeperde uitspraak te doen, in L'Équipe laat hij weten niet echt een fan te zijn van de Braziliaanse vedette van Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.