Letsch kiest zonder Bazoer voor defensiever Vitesse

Reacties

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft na de zestien tegengoals in de laatste vier wedstrijden tegen Rapid Wien gekozen voor een defensievere speelwijze. Dominik Oroz (rechts op de hoofdfoto) vervangt Riechedly Bazoer, die niet fit genoeg is om in actie te komen.

Letsch kiest zonder Bazoer voor defensiever Vitesse
© Pro Shots
Rapid Wien
Rapid Wien
2 - 1
Vitesse
Vitesse

De door een schorsing absente Matús Bero wordt vervangen Toni Domgjoni, die als middenvelder naast Sondre Tronstad komt te spelen.

De ‘wapens’ Maximilian Wittek en Eli Dasa staan gewoon als wingbacks geposteerd. Voorin heeft Letsch gekozen voor de bij Rapid opgegroeide Adrian Grbic (links op de hoofdfoto) en Loïs Openda. De derde offensief ingestelde speler, Yann Gboho, zal vanaf het middenveld spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Letsch lichtte op de persconferentie van woensdag een tipje van de sluier op wat betreft de opstelling van Vitesse. De absentie van de geschorste Bero kwam ter sprake. ‘Bero is een belangrijke speler voor ons. Zijn gemis kunnen we op verschillende manieren opvangen. Toni Domgjoni en Patrick Vroegh zijn spelers die op die positie uit de voeten kunnen, maar we kunnen ook wat veranderen aan de structuur van het elftal. Na de defensieve problemen van de laatste wedstrijden is dat zeker een optie.’

Rapid Wien en Vitesse trappen om kwart voor zeven af in de tussenronde van de Conference League. Bij de Oostenrijkse tegenstander verschijnt Ferdy Druijf aan de aftrap. Wij spraken hem voorafgaande aan de wedstrijd in Wenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.