Lestienne getroffen door nieuw familiedrama

Ruim een maand na het overlijden van zijn moeder heeft Maxime Lestienne opnieuw een enorme klap te verwerken gekregen. PSV meldt donderdagavond dat de 23-jarige aanvaller ook zijn vader, die ernstig ziek was, heeft verloren.

Lestienne getroffen door nieuw familiedrama

'Met grote verslagenheid heeft PSV kennis genomen van het overlijden van Fabian Lestienne', luidt de verklaring op de website van de Eindhovenaren. 'PSV zal Maxime Lestienne waar mogelijk ondersteunen bij het verwerken van dit grote verlies.'

Eind oktober meldde PSV al dat Lestienne de ruimte had gekregen om zich in België bij zijn familie te voegen, omdat zijn vader met ernstige gezondheidsproblemen kampte. Het betekent het tweede familiedrama voor Lestienne in korte tijd. Begin oktober overleed zijn moeder al zeer plotseling.

Lestienne werd destijds om die reden op het laatste moment buiten de selectie voor het uitduel met Ajax gelaten. Sindsdien kwam de van Al-Arabi gehuurde linkspoot niet meer in actie voor de landskampioen. In zijn eerste tien wedstrijden was de Belgische buitenspeler uitermate belangrijk met drie doelpunten en zeven assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen