Leeds United zet Gakpo (nog) niet uit het hoofd

Reacties

Cody Gakpo heeft een streep gezet door een vertrek bij PSV. Leeds United, een van de kandidaatkopers, heeft de hoop echter niet opgegeven hem te halen.

Leeds United zet Gakpo (nog) niet uit het hoofd
© Pro Shots

Gakpo besloot PSV trouw te blijven ondanks de concrete interesse uit de Premier League. Naast Southampton probeerde Leeds United de aanvaller deze week voor zich te winnen. Het aanbod van The Whites kon de Eindhovenaren noch de aanvaller overtuigen.

De boodschap van Gakpo heeft Leeds United niet doen besluiten om Gakpo definitief te vergeten. Voorzitter Andrea Radrizzani weigert de Oranje-international op te geven, al heeft hij wat moeite met de naam van de PSV'er. 'We zullen verder werken aan Gapko', schrijft hij op Twitter bij het verwelkomen van kersverse aanwinst Bamba Dieng.

Mogelijk gaat het niet zozeer om een zomerse transfer, maar zal er in de winterstop een nieuwe poging worden gedaan Gakpo naar Elland Road te halen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.