Leeds United wil Klich weghalen bij FC Twente

Reacties

FC Twente lijkt na één seizoen al weer afscheid te moeten nemen van Mateusz Klich. De 26-jarige Pool weet zich in de belangstelling van Leeds United, de Engelse kampioen van 1992 die tegenwoordig uitkomt in het Championship.

Leeds United wil Klich weghalen bij FC Twente

Klich kwam vorig jaar zomer over van 1. FC Kaiserslautern en kende een sterk eerste seizoen in Enschede. In de competitie maakte hij zes goals, alle vanaf de strafschopstip. Ook was hij goed voor vier assists. FC Twente heeft al in een eventueel vertrek van Klich voorzien door het aantrekken van Danny Holla (29).

Hij is na de Belgische doelman Jorn Brondeel (afkomstig van Lierse SK), de tweede versterking die FC Twente haalt voor de A-selectie. Trainer René Hake verwacht dat hij met het oog op het nieuwe seizoen nog zeker zes à zeven nieuwe spelers nodig heeft. FC Twente zoekt sowieso nog een keeper, een vleugelverdediger en minimaal drie aanvallers. De spitsen Enes Ünal, Bersant Celina en Yaw Yeboah waren afgelopen seizoen immers uitgeleend door Manchester City.

Guido Den Dikken werd gestrikt als trainer voor de Voetbalacademie. De 27-jarige coach komt over van FC Volendam en krijgt in Enschede de Onder-17 onder zijn hoede. Den Dikken was eerder werkzaam bij PSV, Ajax en NAC Breda.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.