Lee geeft aan eind van week uitsluitsel

Young-Pyo Lee heeft een vertrek bij PSV allerminst uit zijn hoofd gezet. Tottenham Hotspur heeft interesse voor de Koreaan, die snel uitsluitsel wil geven.

Lee geeft aan eind van week uitsluitsel

Lee staat in de belangstelling van minimaal één club uit het Premiership, waarbij Tottenham Hotspur het meeste wordt genoemd. In de Koreaanse media valt ook Bolton Wanderers als potentiële nieuwe club voor de PSV'er.

Zaakwaarnemer Dong-Kook Kim zegt deze week in VI dat Lee 'in verregaande onderhandeling is met enkele clubs'. 'Hij heeft een mooie tijd gehad, maar Lee kan naar een grote buitenlandse competitie en dat is een promotie in zijn carrière.' Volgens PSV-preses Westerhof is alles minder concreet dan Kim wil doen geloeven. 'Wij hebben geen enkel bod ontvangen.'

Na zijn interlandverplichtingen in Korea gaat Lee met zijn zaakwaarnemer Kim om de tafel met de leiding van PSV om te praten over zijn toekomst. 'Ik zal aan het einde van de week bekendmaken of ik blijf of dat ik vertrek', vertelde Lee in de aanloop naar het duel met Saoedi-Arabië, dat de laatste tegenstander is van Zuid-Korea in de WK-kwalificatie.

Lee heeft nog een contract voor twee jaar in Eindhoven. De pogingen van PSV tot een akkoord te komen over een nieuw contract zijn (nog) vruchteloos gebleven.

Bekijk hier al onze video's