Laporta over terugkeer Messi: 'Zal moeilijk worden'

Reacties

Barcelona hoopt vurig op de terugkeer van Lionel Messi, maar maakt er tegelijkertijd geen geheim van dat het een lastig verhaal wordt. Voorzitter Joan Laporta wil er inhoudelijk weinig over kwijt.

Laporta over terugkeer Messi: 'Zal moeilijk worden'
© Pro Shots

Barcelona kan financieel niet op tegen het monsterbod van Al-Hilal, maar toch houdt Messi beide opties open. Hij is transfervrij na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. Of Barcelona hem terug kan halen, hangt niet alleen af van het jawoord van Messi, maar ook of LaLiga er toestemming voor geeft. Barcelona is financieel aan handen en voeten gebonden en moet zich dus in gaten en bochten wringen om een terugkeer te realiseren.

'We gaan het zien, het zal heel moeilijk worden', citeert Sport Laporta. 'Degenen die doen wat ze kunnen, zijn niet verplicht om meer te doen', voegt hij er cryptisch aan toe. Laporta lijkt aan te geven dat Barcelona alles uit de kast getrokken heeft om Messi terug te halen. Volgens de eerste berichten in Spanje zou La Liga het licht maandag wel op groen hebben gezet. 

Trainer Xavi hoopt snel op duidelijkheid als het om versterkingen gaat. 'Deze week weten we of en hoe we ons kunnen versterken. Dat moeten we om mee te kunnen doen in Europa. Ik weet niet of sommige spelers hun laatste wedstrijd voor Barcelona hebben gespeeld. Dit wordt een sleutelweek, we zullen er snel achter komen in welke fase we zitten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.