Laporta geeft uitleg over Koeman-beslissing

Reacties

Barcelona heeft een einde gemaakt aan de onzekerheid over de positie van Ronald Koeman. President Joan Laporta geeft uitleg over het positieve besluit.

Laporta geeft uitleg over Koeman-beslissing
© Pro Shots

Laporta had de laatste weken twijfel gezaaid over de toekomst van Koeman als trainer van Barcelona. Ondanks een doorlopend contract liet de president ruimte voor een voortijdig afscheid, hetgeen leidde tot irritatie in het kamp van de Nederlander.

De gesprekken tussen de twee partijen hebben schijnbaar die wederzijdse onvrede weggenomen. 'Na een periode van reflectie hebben we besloten om door te gaan met Ronald Koeman', aldus Laporta. 'We zijn zeer tevreden om te zien dat de gesprekken hebben geleid tot eensgezindheid.'

De twijfel heeft plaatsgemaakt voor optimisme. 'We zijn ervan overtuigd dat het komende seizoen fantastisch zal worden', aldus Laporta. 'We hebben gesprekken gehad met Koeman om elkaar goed te leren kennen. Ik wil de trainer kennen, zoals ik dat ook heb gedaan met Frank Rijkaard en Pep Guardiola.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.