Langer verblijf van topscorer lijkt uitgesloten voor FC Den Bosch

Reacties

Het lijkt er niet op dat Kacper Kostorz ook volgend seizoen actief is bij FC Den Bosch. De club huurt de 24-jarige spits dit seizoen van het Poolse Pogon Szczecin en bedong een optie tot koop. Volgens technisch directeur Bernard Schuiteman, die woensdag begon bij Den Bosch, is het lichten van die optie echter ‘onmogelijk’.

Langer verblijf van topscorer lijkt uitgesloten voor FC Den Bosch
© Pro Shots

Koztorz is dit seizoen een van de lichtpunten in een verder tamelijk teleurstellend seizoen voor Den Bosch, de huidige nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. De Poolse aanvaller scoorde al veertien keer en gaf vijf assists. Het lichten van de optie tot koop zou kijkend naar die cijfers geen keuze hoeven te zijn, maar volgens Schuiteman gaat het niet gebeuren.

'Ik kan er niet zo veel over kwijt', bleef de td geheimzinnig. 'We hebben de optie, dat klopt, maar ik kan er alleen over zeggen dat het voor ons niet mogelijk is om die te lichten.' Ook het kopen van Kostorz met de gedachte om hem in de zomer - met winst - door te verkopen is volgens Schuiteman geen mogelijkheid.

Lees op VI PRO het hele verhaal over FC Den Bosch, dat deels in Aziatische handen komt en plannen heeft voor de toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.