Landzaat: 'De kans dat ik bijteken is heel groot'

Denny Landzaat gaat ervan uit dat hij ook volgend seizoen uitkomt voor FC Twente. De 34-jarige middenvelder en de club zijn in onderhandeling over een nieuw, éénjarig contract.

Landzaat: 'De kans dat ik bijteken is heel groot'

'Het voelt van beide kanten goed, de kans dat ik bijteken is heel groot', aldus Landzaat (foto) die in september na een trainingstage een contract afdwong bij FC Twente. De 38-voudig international kwam transfervrij over van Feyenoord, waar hij vanwege bezuinigingen moest vertrekken. Sindsdien kwam Landzaat in zeventien Eredivisieduels en zes wedstrijden in de Champions League voor de Enschedeërs in actie.

Twente kan voorlopig niet beschikken over Dwight Tiendalli. De 26-jarige linksback moest zondag de wedstrijd bij FC Utrecht (1-1) aan zich voorbij laten gaan omdat een oude knieblessure weer opspeelde. Tiendalli raakte begin januari in het oefenduel met Hoffenheim geblesseerd aan het gewricht. Een mri-scan moet de verdediger deze week meer duidelijkheid geven over de aard van de klachten.

Oguchi Onyewu, de verdediger voor wie Tiendalli bij de hervatting van de competitie moest wijken, lijkt zaterdag tegen Vitesse wel inzetbaar. De Amerikaan is hersteld van de rugblessure die hij opliep tegen PSV, maar kon tegen FC Utrecht niet in actie komen omdat hij vorige week was geveld door de griep. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's