Lammers na vijf maanden ontslagen bij FC Eindhoven

John Lammers is niet langer trainer van FC Eindhoven. Het bestuur heeft hem dinsdag ontheven van zijn taken, zo is te lezen op de website van de club. Het was zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in Eindhoven. Vorig seizoen was hij werkzaam bij Excelsior.

Lammers na vijf maanden ontslagen bij FC Eindhoven

FC Eindhoven bivakkeert op de zestiende plaats in de Jupiler League. 'Er waren geen tekenen van structureel herstel, waardoor we uiteindelijk tot dit besluit zijn gekomen', laat directeur Hans Smulders weten.

Voor Lammers zelf kwam het ontslag ook niet uit de lucht vallen. 'Nee, dit was geen verrassing', vertelt Lammers aan Voetbal International. 'We hebben vanmiddag een gesprek gehad, maar het is nog niet officieel afgehandeld. Voordat alles besproken is, wil ik er dus niet te veel over kwijt.'

De voormalige speler van onder meer NAC en Willem II gaat volgens zijn zaakwaarnemer Louis Laros niet akkoord met de door FC Eindhoven aangeboden ontslagvergoeding. De ontslagen trainer had een contract tot de zomer van 2014.

De club verloor vrijdag het thuisduel met Almere City FC. Vrijdag wacht de uitwedstrijd tegen het noodlijdende Fortuna Sittard.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's