Lambert over Vlaar: 'Wisselen of een spierscheuring'

Reacties

Paul Lambert haalde Ron Vlaar in het competitieduel met Everton uit voorzorg naar de kant. De aanvoerder had last van zijn hamstring en de manager van Aston Villla wilde geen enkel risico nemen.

Lambert over Vlaar: 'Wisselen of een spierscheuring'

'De keuze was hem eraf halen of de kans lopen dat hij een scheur in zijn hamstring oploopt', aldus Lambert na afloop. De Schot baalde zichtbaar van de nederlaag tegen Everton. Met name de manier waarop leidde tot frustraties.

'Het eerste doelpunt zit me dwars. Hij kreeg hem gelukkig mee', zegt Lambert over de gelijkmaker van Steven Naismith. 'Kijk, en die vrije trap van Kevin Mirallas is van wereldklasse. Daar kun je niets tegen inbrengen. Maar het is duidelijk dat de nederlaag niet rechtvaardig is.'

Zonde
Leandro Bacuna kijkt ondanks de nederlaag terug op een goed optreden van zijn ploeg op bezoek bij Everton. De middenvelder van Aston Villa opende de score op Goodison Park, maar kon niet voorkomen dat Everton in het laatste kwartier alsnog de volle winst boekte.

'We hebben een prima wedstrijd gespeeld, sterk verdedigd, maar we hadden pech met de doelpunten van Everton', zegt Bacuna. 'Die vrije trap van Mirallas zat er fantastisch in en daar is weinig tegen te doen, maar die andere treffer was pech. Deze nederlaag is zonde, want we wilden een stap omhoog zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.